Diensten.

We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies. Vooral op het gebied van nieuwbouw bieden wij een ongekende mooie afwerking.

Renovlies behang

Wij bieden dit resultaat bij nieuwbouw. Met meer dan 20 jaar ervaring worden wij in de markt gezien als de wandafwerking specialist. Vraag een offerte aan.

Behangen + sauzen

Onze behangers kunnen renovlies behangen en schilderen vanaf €12,99 per m2. Je krijgt dan een stuclook die bijna niet is te onderscheiden van stucwerk.

Renovlies actie

Voor de beste renovlies aanbieding moet je bij ons zijn. Als onderdeel van Bouwsector Nederland kopen wij groots in. Dit doen wij alleen bij de beste behangmerken!

Wil je behang laten verwijderen ?

In veel oude woningen hangt nog behang, dit moet in de meeste gevallen eerst verwijderd worden. Door onze samenwerking met behangverwijderen.nl kunnen wij dit voor je doen. Dit kan al vanaf € 6 per vierkante meter.

Is mijn muur behangklaar?

Het gebeurd helaas regelmatig dat de bouwer aangeeft dat de muur behangklaar wordt opgeleverd. Dit is een vlakke muur zonder oneffenheden.

100% Garantie op Dé stuclook

Al meer dan 20+ jaar werken wij in de bouw met behang. Daarom durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. 

Buiten de hoogwaardige materialen die Bouwsector Nederland gebruikt,  zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je ook lokale nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan alle komende bouwplannen bij Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Wil je een woning laten behangen? Vraag dan gelijk een offerte aan!

Scroll naar boven