Over ons.

Het behangen met renovlies is onze passie. Dit doen we al 20 jaar en dit zullen we voor altijd blijvend doen. Bekijk onze reviews en vraag een offerte aan!

Nieuwbouw

Renovlies is perfect voor nieuwbouwwoningen. Elk jaar behangen wij honderden woningen met dit unieke product. Het beschermt je tegen scheuren en heeft het uiterlijk van een gestucte muur. Heb je een wand die niet goed is om te behangen? Dan regelen wij een stukadoor bij www.stukadoorinhuren.nl. Een top club!

Bestaande woningen

Veel woningen hebben muren die al behangen zijn. Het oude behang halen wij er dan af en behangen wij opnieuw. Met dat betreft is renovlies behang geschikt voor verschillende soorten projecten. Contact ons bij vragen of voor meer informatie. We nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Ons Team

Geert is onze renovlies specialist.

Geert Hendrik

Directeur

Geert heeft gezorgd voor een landelijke dekking met professionele renovlies behangers. Deze zijn door hem gecontroleerd op kwaliteit en ervaring.

Luis is onze renovlies behanger.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is gespecialiseerd in Scan behang. Renovlies valt daar ook onder. Als manager zorgt hij dat alle projecten succesvol verlopen. Hij doet namelijk de opleveringen.

Sander is onze renovlies specialist.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

We hadden destijds een virtual assistant vacature openstaan en daar reageerde Sander op. Vele jaren verder is hij onmisbaar geworden voor ons bedrijf.

Wanneer krijg je de sleutel van je Nieuwe Woning?

Je kunt bij ons een offerte aanvragen of een persoonlijk gesprek inplannen. We komen graag bij je langs om de wanden te bekijken en je wensen te inventariseren.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven